Onafhankelijkheidsdag in Peru

Peru, Ollantaytambo

Vrije dag in Ollantaytambo
Lekkere ontspannen dag vandaag. Rustig opstaan met een eenvoudig ontbijt. We lezen en Ipadden in de tuin. Tijd genoeg om te oefenen op de uitspraak van de naam van het dorp. Niet gedaan. Kinderen wat gespeeld met wat Schotse/Australische/Peruaanse kinderen, en in de hangmat gelegen.
In de middag hebben Daniël en Lynn een chocoladekookworkshop gedaan. Alles van bonen pellen en roosteren tot en met eigen bonbons maken. Daniël vooral veel verschillende smaken (chili!) en Lynn mooie bloemvormen. In het Engels, waarbij Daniël vertaalde. Trots.

Ondertussen de ouders wat over de lokale markt en door het dorpje gestruind. Leuk om gewoon mensen te kijken en hoe ze zich uiten. Mooi boek met informatie en foto's over de Inca gekocht. Het is onafhankelijkheidsdag in Peru, maar daar merk je in Ollantaytambo niet veel van. In de avond gegeten in een restaurant met open keuken. Heen en terug met de tuktuk.
Rugzakken ingepakt. De komende dagen gaan we alleen met de dagrugzakken op pad. De balans zoeken tussen nut en noodzaak van bepaalde items, maar uiteindelijk staan de tassen klaar voor vertrek.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.