Reis Peru, Bolivia en Galapagos 2016

7 jul 2016 - 19 aug 2016

Het aftellen is begonnen!

Vanaf 7 juli beginnen we met onze droomreis.
6 weken lang reizen we met z'n vieren door Peru, Bolivia en varen we langs de Galapagos eilanden.
We beginnen in Lima, Peru en reizen dan langs de westkust naar het zuiden, via Arequipa richting Puno, dan naar het Titicacameer (lynn kan geen genoeg krijgen van deze grappige naam, wat een tienerhumor;) Daarna gaan we de grens met Bolivia over en gaan we van La Paz naar Sucre, een mooie stad in Bolivia en dan maken we een vierdaagse jeeptour over de zoutvlakte van Uyuni. Na de jeeptour vliegen we weer terug naar Peru, naar Cusco, bezoeken we de heilige vallei, vieren we de Nationale Onafhankelijkheidsdag (28 juli) van Peru in Ollantaytambo. Daarna gaan we naar Huacapuyana, waar we mooie wandelingen gaan maken en alles gaan leren over hetty's grote verslaving te weten koffie. We vervolgen onze reis via Aguas Calientes naar de "Lost city of the Incas" Machu Picchu. Vervolgens gaan we weer via Cusco naar Puerto Maldonado voor een kort verblijf in de Jungle van Peru. Daar gaan we naar het Sandoval meer en varen over de Madre de Dios rivier. Het is dan al weer de eerste week van augustus wanneer we via Lima naar Guayaquil (langs de Andes) in Ecuador vliegen. Deze stad is helaas het enige van Ecuador die we zullen bezoeken want van daar vliegen we naar de Galapagos eilanden die we per boot gaan bezoeken. Het zal een avontuur worden op die boot (Rob en Lynn hebben allebei geen zee- benen) en lynn kan haar onderwater camera gaan gebruiken om te snorkelen, we gaan de reuzeschildpadden, zeeleguanen en andere mooie dieren en natuurlijk het landschap van de eilanden bewonderen en laten ons door de bemanning van de Aida Maria in de watten leggen. Aan het einde van de cruise, zit onze vakantie er al weer bijna op en reizen we via Guayaquil weer terug naar Den Haag.
We hebben er ongelooflijk veel zin in om deze onvergetelijke reis te gaan maken. Via deze reisblog hopen we jullie een beetje met ons mee te nemen.


Alle foto's van deze reis

De reisverhalen van Rob-hetty-daniel-en-lynn.on.tour volgen

Ontvang een email zodra Rob-hetty-daniel-en-lynn.on.tour een nieuw reisverslag schrijft.

Reisverslagen

Album bestellen

Bestel van deze reis een prachtig fotoalbum. Hierin staan alle reisverhalen, foto's en locaties van deze reis. Het album wordt automatisch voor je gemaakt zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Maak een fotoalbum van deze reis

Andere reizen van rob-hetty-daniel-en-lynn.on.tour

rondreis Java & Bali 2017 20 jul 2017 - 10 aug 2017