Squamish

Canada, Squamish

Dinsdag 18 juni 2019

Vandaag nog een dagje whistler en omgeving. Vannacht had het een beetje geregend maar niet lang , het klaart buiten lekker op. We gaan zo eerst een nieuwe camping zoeken en dan willen we nog wat lopen in de omgeving. We vonden de camping cal heek 15 km buiten whistler het is een plekje in de bossen heerlijk het ruikt ook lekker als het geregend heeft. Het is een first come first serve dus zetten we onze stoeltjes neer en leggen we ons tafelkleed op tafel. Anders weten andere niet dat er al iemand op dat plekje staat.
Hierna gaan we naar het oude olympische dorp . Ze zeggen dat je hier veel wild life ziet op de weg er naar toe. Nou jullie raden het al wij zagen helemaal niets en het dorp was zelfs gesloten je kon er niet komen. Jammer. Wel nog even een waterval meegenomen de Alexandra. Hierna rijden we naar de brandywine fall ook weer prachtig. We gaan ook nog even bij swim lake kijken het loopje er naar toe is leuk. Ondertussen eten we even niet wat te doen we zijn al aardig op weg richting squamish overnachten we daar of gaan we terug . We besluiten de stoeltjes op te halen en door te rijden.
Is squamish gaan we naar camping khalanie een camping recht tegenover de shannon fall. Vanuit de camper zie je haar zo dat is een mooi uitzicht. We besluiten om eerst daar naar toe te lopen en daarna een vuurtje te stoken met een borrel en Yatzee . Wat hier grappig is dat je gewoon de snelweg oversteekt . Edwin heeft nog snel wat hout gehaald want we besluiten om morgen hier nog een dag door te brengen en dan van uit hier naar delta cruise canada te gaan.
We maken op wat er nog in de koelkast en vriezer ligt dus het diner is een van alles wat maar het smaakt prima.



Kilometers 125 kilometer
Wild life niets
Yatzee Edwin 8 Rein 9
Camping khalanie
Squamish

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.