Johnston canyon

Canada, Lake louise

Zondag 9 juni 2019

We staan vandaag iets later op want we hoeven niet vroeg weg we hebben een rustige ochtend.
Na ons ontbijtje buiten op de camping doen we even een kleine schoonmaak in de camper. Even alle modder sporen schoonmaken en de vloer in de camper moet ook nodig gedaan worden . Als we deze klusjes gedaan hebben rijden we eerst nog even banff in om te tanken want we komen niet veel tankstations meer tegen .
Hierna even langs Tim horton voor koffie en een warme chocomel en de reis kan weer verder . We nemen highway 1a want dit is scienic wat in de hoop nog wat wild life te spotten. Maar helaas niets te zien , bij johnston canyons aangekomen moeten we een stuk verder door parkeren want het is al behoorlijk druk , de canyons bestaat uit een lower en upper waterval en je kan nog doorlopen naar de inkpots.
De twee watervallen is 3 km heen en dan ook weer 3km terug het is echt schitterend . Ik besluit om alvast terug te lopen en Edwin gaat nog door naar de inkpots.
Om half 4 is ook Edwin weer bij de camper en rijden we door naar lake Louise. Op de camping doen we nog een potje yatzee en gaan we buiten eten . Na het eten nog een rondje naar info centra voor een beetje wifi haha. Op de camping terug nog even douchen en dan vroeg naar bed want morgen gaan we heel vroeg naar lake morraine en lake Louise.


Kilometers 65 kilometer
Wild life 1 specht
Yatzee Edwin 3 Rein 5
Camping lake louise

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Prachtige natuur!!!!!

Anna 2019-06-11 18:52:10

Eindelijk in een ski lift Edwin.

Mark Jansen 2019-06-11 20:37:20

Wat mooišŸ˜

Sandra 2019-06-11 21:07:09

Waar blijven de beren? Mooi land geniet ervan.

Joke Roos 2019-06-11 21:48:21
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.