Dag 4 Zion

Verenigde Staten, Zion national park

Vanmorgen om 7 uur opgestaan en eerst tebbie uitgelaten.
Ontbijt in de camper en daarna direct opstap naar het park we willen vandaag angel's landing , marrons en weeping rock lopen. Bij het visitors centrum direct de shuttle naar het park het is al aardig druk. Om 9.15 bepakt en bezakt beginnen we aan de angel's landing trail. Een trail van ongeveer 4 uur , 9 km en een hoogte verschil van 450 m een aardige klim met Walters wiggles dit is een stuk met korte klimmentjes en veel bochten. Eenmaal.boven moet je nog een stuk langs een ketting met afgronden vlak naast je om de top te bereiken . Ik ben daar gestopt maar die hard Edwin is wel gegaan super. De terug weg is net zo zwaar als naar boven maar we hebben het gered.
Hier na naar de narrows gegaan helaas die is niet helemaal toegankelijk ivm hoge waterstand kan je hier niet verder lopen dan 3.5 km. Als laatste weeping rock een trail van 800 m. . Hierna moe en voldaan naar de campground.
Hier stond tebbie alweer blij op ons te wachten. Een potje yahtzee gespeeld met een drankje erbij en een bbq nou onze dag is weer voorbij morgen op weg naar page . Oh ja voor inside Information ik (rein)heb het potje yahtzee gewonnen.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Klinkt erg goed allemaal! Geniet ervan!

Sanne 2016-05-07 07:29:54

Hoe zo een hondje? Waar komt dat nou zo ineens vandaan? Is het een hotdog?

Mieke 2016-05-07 08:01:24

Hahhahaahha mooie naam voor de camper.... "Tebbie"

Ronald 2016-05-07 12:20:50

Dus toch gelukt???? Toppers!!!! Jij ook reintje ondanks niet helemaal naar de top..... En tebbie??????? De camper?? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘ πŸ’‹πŸ’‹

Mary 2016-05-07 18:14:39

Zijn wel benieuwd naar Tebbie en Uhhhhh da van dat potje Yatzee nemen me we maar aan. Veel plezier en Hit The Road .....Jack /Tebbie

Rene en Simone 2016-05-08 09:52:56
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.