Dag 17 Bear Lake

Verenigde Staten, Garden City

Vanmorgen weer in de camper een ontbijtje met honing cereals en melk genomen , je bent tenslotte in Amerika. Op de camping hebben ze allemaal berenlockers (hier moeten de mensen hun eten enzo inbewaren) en er zijn speciale bakken waar je je tent in kan zetten dit omdat de plekken soms erg schuin zijn en de bakken niet. Hierna even internetten en koffie gedronken bij de General store zodat iedereen weer op de hoogte is van alles.
We rijden via een scenic weg naar Jackson hole en komen bij een mooi uitzicht, even eruit voor een foto en ja hoor weer een bus met Aziaten je komt er maar niet van af, ze blijven ons lastig vallen . Je kan niet eens een normale foto maken want ze gaan gewoon voor je staan met z'n tienen. Dus snel door rijden dan komen we ze niet meer tegen. Nou in Jackson hole zijn ze dus ook al je wordt er gek van we proberen nu een foto te maken waar er 3 tegelijk een foto of een selfie maken nou dat was bijna gelukt. Jackson hole is een leuk stadje met leuke winkeltjes , zag weer hele leuke laarsjes maar waren net iets te duur 1179 dollar met korting 708 dollar daar gaan we nog maar een nachtje overslapen. We lunchen hier maar gelijk bij een heel leuk tentje en rijden daarna naar garden city aan bear lake. We staan met weinig op de camping . Ook gaan we hier maar weer een wasje draaien dan is dat ook weer gedaan. Ondertussen wordt het een beetje zwart boven het meer en begint het te waaien en te onweren en het begint te regenen. Dat niet echt meer stopt. We dineren maar in de camper en spelen een potje yahtzee.
Morgen gaan we naar salt lake city dus weer even een paar mijltjes rijden.


Totaal gereden : 2426 mijl
Vandaag : 180 mijl
Campground : koa camping garden
City
Yahtzee : Rein 8 Edwin 6


Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Ziet er goed uit Reinalda! Leuke verhalen en foto's! En blijf vooral die yahtzee winnen he ;)

Dennis 2016-05-20 14:41:04

Edwin ken niet winnen

Mark Jansen 2016-05-20 22:13:46

He Dennis leuk je reactie ik doe mijn best om te blijven winnen misschien krijg ik dan een certificaat. Hè mark Edwin blijft zijn best doen en we hebben nog een paar dagen dus wel gaan het zien

reinenedwins.reisblog 2016-05-20 23:02:03

niet eens die paar laarzen gekocht.... hahahaha elke dag weer een feestje om jullie verslag te lezen x

ronald 2016-05-24 10:50:22
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.