Bleu river

Canada, Clearwater

Vrijdag 13 juni 2019

Nog een week dan zit de vakantie er al weer op.
Maar we hebben ook nog wat te gaan.
Vanmorgen vroeg eerst nog even douchen dan kunnen we nog even kijken of we de beer met cubs zien.
Weer niks . Mount Robson is zo te zien wolk vrij en dat zie je niet veel .We doen het ontbijt aan het water heerlijk in het zonnetje.
We gaan vandaag eerst naar bleu river voor een beren safari maar nu op een boot. Weer zien we op de weg een vos lopen misschien zien we dan ook wel weer een beer net als gister. En ja hoor we rijden op de snelweg en opeens zie ik op een parkeerplaats een beer ,wij snel stoppen en foto's maken . Na de foto reportage gaan we weer
verder. Bij bleu river gaan we in een soort catamaran je struint de hele rivierbedding af of je wat ziet en ja hoor een zwarte beer met 2 cubs loopt langs het water . Opeens voelt ze zich bedreigt en stuurt ze haar cubs de boom in wat kunnen deze beestjes snel.klimmen zeg en ze zijn pas 6 maanden .
Na een tijdje gaan we met een andere boot die goed door laag water kan nog een andere rivier op . In de hoop om daar nog wat te spotten.
Maar helaas niets . We gaan ook nog even langs een waterval en dan zit onze tour erop in plaats van 2 uur zijn we 3 uur weggeweest. Nu gaan we door naar clearwater . Na eerst nog even een paar boodschapjes gaan we naar de camping. Het zwembad is nog open dus we nemen een heerlijke duik. Ondertussen draait de wasmachine alweer.
We stoken lekker een vuurtje en doen ons ding zoals een potje Yatzee.
Vandaag gaat de zalm op de bbq alleen het vervelende wat er hier is zijn de muggen je wordt echt lek geprikt. Na het eten gaan we maar binnen zitten want het is niet leuk buiten. Doen nog een potje Yatzee want Edwin wil revanche. Had hij beter niet kunnen doen.
Morgen gaan we een aantal watervallen bekijken.




Kilometers 235 kilometer
Wild life 1 vos 2 beren en
2 cubs
Yatzee Edwin 5 Rein 7
Camping Koa clearwater
Clearwater

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Super mooie foto’s 😘

Gerda du Breuil 2019-06-16 20:15:05

Schitterend! Wat een natuur.

Anna 2019-06-16 20:38:49

Prachtig😍

Sandra 2019-06-18 17:32:42
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.