Dag 15 yellowstone

Verenigde Staten, Yellowstone national park

Vandaag hebben we buiten kunnen ontbijten, lekker in het zonnetje. Op het programma staan vandaag de geisers en old faithfull. Maar voor we goed op weg zijn lopen de bisons alweer naast ons op de weg , wat een joekels lopen er tussen. We zien een heleboel geisers en de grand prismatic is groot maar er hangt een grote stoom wolk boven dus je kan de kleuren niet zo heel goed zien normaal is hij heel blauw met rood oranje aan de buitenkant. Er is momenteel een nadeel aan dit park en dat zijn ik weet niet hoeveel bussen met Aziatische mensen die heel erg op zich zelf gericht zijn letterlijk en figuurlijk want er moet overal selfies genomen worden en ze doen de raarste standjes voor op de foto nl. Op een been staan, handen in de lucht en borst vooruit, 1 foto met hoed,1 foto met bril , 1 foto alleen en dan weer een foto met allemaal. Met als resultaat dat als jij een foto neemt ze er gewoon voor gaan staan , vreselijk irritant. Maar ja het hoort erbij. Bij de old faithfull komen we net op tijd met 20 minuten gaat de geiser spuwen, daar verwacht je heel veel van maar het is leuk om te zien want om de 90 minuten doet hij dat.
De mensen om ons heen denken dat wij hier vandaan komen ,omdat wij allebei een sweater met wyoming erop aan hebben wel leuk want ze gaan ons allerlei vragen stellen waar wij geen antwoord op weten en zo krijg je hele gesprekken. Terug op de camping even chillen en dan gaan we straks bisons spotten die lopen achter de camping. Stoeltjes mee en lekker zitten alleen er kwam een hele grote groep met kleintjes aan en die sloten ons een beetje in en als je weet dat een bison ongeveer 1000 kg kan wegen verstop je je toch wel graag . Maar zo dicht bij zijn ze nog niet langs ons gelopen geweldig
Ze verzamelen zich bij de rivier en daar overnachten ze. Eenmaal weer op de camping is het etenstijd , maken we een kampvuur en natuurlijk spelen we yahtzee. Nog even de verwarming aan en dan ons bedje in morgen gaan we naar grand teton. O ja de volgende keer gaat Edwin een camper in canada huren want dan krijgt hij er een ex ( ik bedoel axe) bij.



Totaal gereden : 2160 mijl
Vandaag : 43 mijl
Campgroun : Madison
Yahtzee : Rein 7 Edwin 5

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Wat een prachtige reis! Wat een belevenissen. Fantastisch!

Mieke 2016-05-19 09:28:14

Volgens mij vinden jullie er niks aan, hahahahahaha. Geniet ervan. Mooie reisverhalen.

Sando 2016-05-19 09:30:51

Echt schitterend Edwin en Reinalda!

Ruud en Renée 2016-05-20 01:18:15

Ja mieke wel genieten volop zien veel moois Hè sando is ook wel.wat voor jullie. Renee en ruud jullie kunnen ons goed volgen hè zo mis je niks en toch hebben we nog vele verhalen voor als we terug zijn.

reinenedwins.reisblog 2016-05-20 01:54:08
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.