Dag 13 Cody

Verenigde Staten, Cody

Vanmorgen om 6 uur ging de wekker we zouden vroeg weg gaan omdat we vandaag veel moesten rijden . Dus om 7 uur onderweg richting cody. Vandaag is een dag van niet veel doen en alleen maar rijden . En dan rijd je over wegen die aan de horizon door gaan en er verder niets te zien is. O ja op de camping was niemand om te betalen dus zijn we maar zo weg gereden. Veel foto's zijn er niet gemaakt dus dit zal een kort verslag worden . Onderweg kom je door dorpjes je kan dat niet eens zo noemen want er staan drie grote rv's en 1 tankstation en dat is het . Om 5 uur waren we in cody snel een campground gevonden en toen nog even het stadje in . Hier is het nu wel wat kouder en morgen verwachten we natte sneeuw dus we hebben snel ieder een sweater gekocht .Want die hadden we niet meegenomen . Ook heb ik nog cowboy laarzen gepast die zijn zo mooi hier maar helaas ik heb een paar rare voeten en kuiten haha. Lekker douchen en een potje yahtzee en morgen weer fris opstaan voor het yogi beer park Yellowstone hoop dat we veel dieren kunnen zien .


Totaal gereden : 1955 mijl
Vandaag : 468 mijl
Campground : ponders
Yahtzee : Rein 5 Edwin 4

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Nog steeds boeiend hoor :)

Ruud en Renée 2016-05-17 01:01:59

Hallo Reinalda en Edwin leuk om jullie verslag te lezen. Wat een prachtig land is het toch. Reinalda super dat je toch de hoge en steile passages tijdens de wandeltochten durft te nemen. Overigens wat is er met Tebbie? ik hoor je niet meer over de hond en kreeg je die cadeau bij het huren van de camper? Overigens wat een bakbeest die camper niet normaal en dat jij daarmee durft te rijden Rein!! Stoer wijf!!!!! Groetjes en nog heel veel plezier jullie beiden

Boudewijn 2016-05-18 11:30:44

He boudewijn leuk dat je mee reist haha met tebbie gaat het nog steeds goed maar in yellowstone mag ze niet overal mee om de beren.

reinenedwins.reisblog 2016-05-19 04:51:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.