Dag 3 camper ophalen

Verenigde Staten, Las vegas

Vannacht iets langer kunnen slapen niet veel maar toch alle beetjes helpen. Vandaag de camper ophalen in eerste instantie kunnen we hem om 13.30 ophalen maar na nog een keer gebeld te hebben kan het direct. Eerst even ontbijten dat doen we in buffet vorm dus genoeg keus. Koffers ophalen uitchecken en oh ja hoe gaan we naar het verhuurstation daar hadden wel verschillende opties voor met de bus, taxi of een combinatie van die twee. Wehadden al gegoogled naar de prijs van de taxi rit dat was ongeveer 60 a 70 dollar dus we waren er nog niet uit. Bij het uitchecken gevraagd wat het beste was en toen kwamen ze met het voorstel dat we met de auto van het hotel weggebracht zouden worden voor 50 dollar nou ook goed dachten wij.
Komt er toch een bak aanrijden nou zo luxe heb ik nog niet gereden wat een lol. De chauffeur bracht ons in Nog geen 20 minuten naar het verhuurstation. We kregen nog wat instructies en een filmpje te zien en ja hoor daar gingen we eindelijk in de camper op weg naar de walmart. Na 3 uur boodschappen op weg naar zion nat park. Om 20.00 waren we op de campground even wat gegeten en toen alles uitgepakt en opgeruimd. Net voor we willen gaan slapen hoort Edwin buiten wat en wat blijkt staat er een hert op nog geen 10 meter van ons vandaan rustig te grazen geweldig . Vanaf nu hebben we niet regelmatig Internet dus weet niet wanneer jullie de verslagen binnen krijgen. En oh ja we
hebben 3 weken een hondje mee en ze heet tebbie



Gereden: 160 mijl
Campground: watchman

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Hoe kon je godsnaam aan t hondje??? Haha Foto????

Mary 2016-05-07 18:18:18

Echt mooi Enjoy !

Rob 2016-05-08 05:42:27

We lezen jullie blog met veel plezier. Het hondje hoeft niet te eten en te piesen zo te zien?

Renée 2016-05-09 01:06:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.