Dag 14 yellowstone

Verenigde Staten, Blanchardville

Vanmorgen om 8 uur van de campground afgereden na eerst nog even gas getankt te hebben gaan we op weg naar yellowstone. We moeten eerst nog 53 mijl rijden voor we bij het park zijn. Onderweg rijden we door mooie valleien en bergen . We zien zelfs big horns en bisons. Het eerst gaan we een campground bespreken want ook in dit park is al bijna alles vol . Op madison is nog plek zelfs nog voor 2 nachten dus gauw geboekt. Zo nu eerst naar de mud geiser die staat lekker te pruttelen hierna rijden we door naar de upper en de lower watervallen als we in de auto zitten schijnt de zon en als we buiten lopen dan gaat het zachtjes regenen. We rijden zelfs zo hoog dat het buiten gewoon sneeuwd. De afstanden die je hier aflegt om dingen te zien varieert van een uur tot 1,5 uur daar heb je geen erg in want je bent steeds aan het kijken of je wilde dieren ziet bisons zijn er genoeg maar je wil toch echt wel die ene beer zien.
Dus zo gauw er een stel auto's stil staan en veel mensen met fototoestellen dan moet je stoppen en mee kijken. We rijden ondertussen naar de mammoth geiser en lopen daar een rondje, de zwavellucht komt je tegemoet als je daar loopt raak je er al.snel aangewend.
Terug naar de camping staan er een hoop mensen met verrekijkers en ja hoor ze hebben een grizzlybeer gespot hij stak net nog de weg over . Nu liep hij ergens tussen de bomen de man met een verrekijker zegt kijkt maar en ja hoor ik zie hem.lopen maar te ver weg voor een foto daarna verdwijnt hij de berg op en is niet meer te zien. Maar ik heb echt een beer gezien , iedereen loopt hier ook met berenspray alleen wij niet terwijl je er wel voor gewaarschuwd wordt dat ze je kunnen aanvallen . Op de camping een vuurtje maken even wat vlees erop en dineren maar. Edwin moest zelfs nog hout hakken. Iedereen heeft een kampvuur aan want het is toch wel frisjes cq. koud buiten. We staan op 2000 m hoog dus het koelt lekker af. Morgen nog een dagje hier.



Totaal gereden : 2117 mijl
Vandaag : 162 mijl
Campground : madison
Yahtzee : Rein 6 Edwin 4


Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Die grote beer was zeker "kaal" hahahaha heerlijk weer jullie verslag. Geniet x

Ronald 2016-05-19 09:18:29

Ja hij leek er wel op haha

reinenedwins.reisblog 2016-05-19 17:19:50

Tis wel echt schitterend he allemaal. X

Mary 2016-05-19 19:02:25
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.