Ezelgebalk

Marokko, Ijoukak

Woensdag 8-3. Het paleisje had helaas geen internet. De wind stond verkeerd volgens de gastheer. Snel op pad en na wat schakelproblemen te hebben oplost aan de 1600 klimmeters begonnen. Tijdens de middagpauze besloten dat dat toch wat veel was voor de tweede dag. Dan maar een grote markt bezocht, Franca een sjaal gekocht en omgedaan. Ze werd meteen door een moeder en dochter gevraagd om met hen op de foto te gaan. Een plaatje. Dan nog langs de Timmel moskee waar je als ongelovige in mag. Kale bedoening uit de 12e eeuw. Gebruikelijk onderwegpraatje met een duits fietsechtpaar. Als uitsmijter vertelde hij dat hij de borden "Elke zondag open" in NL zo leuk vond omdat zijn vrouw Elke heet. Zij vond hem minder... 35 km onder top een hotel uit de lijst gevonden. Helaas wegens verbouwing enz. Nog 10 km verder wel iets. Een hele etage boven een restaurantje maar zonder douche. Wel een teil en een grote fluitketel. Oude tijden herleven uiteraard zonder internet. Veel ezels gezien die uit wraak voor de harde behandeling snachts met gebalk hun baasje (en ons) uit de slaap houden.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

heel leuk dat jullie de reis al even voor ons verkennen. Als je s avonds die ezels even liefde volle aandacht geeft, slaap je ook goed. Succes en geniet van het zand en teiltje water, leer je dan weer te waarderen. Zoals vroeger de tobbe in de kamer stond en de kinderen er om de beurt in gewassen werden. Ook wel gezellig. Aaldert

Aaldert 2017-03-09 19:53:33

het is weer genieten van jullie verslagen en foto's. Fijne reis!

jeanne 2017-03-10 08:07:29
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.