Bloedjehitte bij ons huisje

Polen, Łostówka

Vandaag staat geheel in het teken van ontspanning. We hebben even twijfels hierover als we de bewolkte lucht zien en toch nog iets willen ondernemen. Maar we hebben niets voorbereid en hetgeen we nog willen, daarvoor moeten we vroeg op pad.
We blijven dus bij ons huis en maken van een uitje naar de supermarkt het enige uitje van de dag.
Eerst maar eens ontspannen ontbijten. De honden vinden het nu al te warm en zijn gewend geraakt aan ons, dus ze komen niet meer zo bij ons in de buurt. Dat is wel fijn, nu kunnen we rustiger ontbijten. Na het ontbijt, plonzen de kinderen direct het zwembad in, zij vinden het wel even best dat we hier blijven.
Na de koffie, rijden we naar de supermarkt voor onze bijna weekboodschappen. Dan hoeven we de rest van de week daar niet meer aan te denken.

De rest van de middag besteden we met spelen, lezen in de hangmat, zwemmen en luieren. Dat gaat alvast goed dus. We hebben overigens wel een mooi zwembad bij het huisje, een uitzicht over weilanden waarop vandaag schaapjes grazen die begeleidt worden door een herder. Erg mooi om te zien zo. Wij houden wel van zwembaden met uitzicht. Alwin maakt een reportage van een oud vervallen pand langs de weg.

Ook de avond verloopt rustig. Dionne kletst wat met de eigenaresse via de translate App. Wel grappig. Zij steekt hele verhalen af in het Pools en de App maakt er iets van Engels van. Maar we komen er prima uit, ze heeft hier duidelijk ervaring mee.

De kinderen gaan vandaag op tijd naar bed. Wij maken plannen voor de rest van de week. Het zal iets anders verlopen dan we hadden bedacht, vanwege het voorspelde warme weer en wat volgeboekte activiteiten. Maar het zal vast leuk worden.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Hahahaha, bij jullie ook al? Hier valt nog weinig te ondernemen, veel te warm. Ondanks dat, morgen toch even mijn favoriete route over de boulevard van Füred.

Ilona Drenth 2017-07-31 23:55:17

Hitte, nou ja, in ieder geval beter dan de hele dag regen...

Wendy 2017-08-01 09:35:16

Ach ja op zo'n reis moet je af en toe een beetje improviseren, een rust dagje is zo fijn.

Trudy 2017-08-01 10:24:31

Voor de kinderen toch heerlijk zo! Dan hebben jullie zelf ook rust! En jullie zitten in een mooie omgeving met mooi uitzicht. Dus is het niet saai!

Jaap 2017-08-01 11:36:20

lekker ontspannen gezellige fotos

Nel 2017-08-02 19:57:27
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.