Buenos Aires 15 jaar later

Argentinië, buenos aires

Na een vlucht van 3 uur naar Madrid gevolgd door een vlucht van 12 uur naar Buenos Aires - beiden met krappe stoelen, weinig beenruimte en humeurig personeel - zijn we vanmorgen geland. En zo zijn we na 15 jaar weer terug in Buenos Aires. Toen aan het einde van een 6-maandse fietsreis, nu voorafgaand aan een fietsreis van 1 maand.

Het is hier heerlijk weer - zo'n 24 graden - en dat terwijl thuis de 1e sneeuw is gevallen! Bij aankomst namen we de tijd om te lunchen (ons appartement werd schoongemaakt toen we aankwamen), gevolgd door een lekkere siësta. Daarna op zoek gegaan naar een sim-kaart en boodschappen gedaan. Zo dadelijk koken en dan morgen de stad op de fiets verkennen. De foto's vandaag zijn genomen toen we vanmiddag op zoek gingen naar een sim-kaart.Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Mooie reis samen. Trap dapper voort, we volgen jullie weer graag. Nepal lijkt nog zo kort geleden!

Maarten en Arnoud 2019-11-12 09:21:43
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.