Nog 44 nachtjes slapen

Frankrijk, Le Mont-Dore

Maandag 16 november 2015 vliegen wij & onze fietsen via Londen en Johannesburg naar Durban.

Het idee is om bij aankomst dinsdagmorgen gelijk op onze fietsen te springen... voor zover springen nog mogelijk is na een lange reis. Als het goed is komen we dan zo'n 50 km verder aan bij een camping aan het Inanda stuwmeer.

De 3 volgende weken willen we naar Lesotho,dit land wordt geheel omringd door Zuid-Afrika. https://nl.wikipedia.org/wiki/Lesotho

We willen Lesotho inrijden via de Sani-pass, een onverharde weg waar om de laatste 14 km 600 hoogtemeters overbrugd moeten worden. En dat met onze volbepakte fietsen. Want in tegenstelling tot onze reis in Thailand 2 jaar geleden is dit geen 'light' fietsvakantie. Nee, deze keer weer tent en kookspullen op pad. Die dankzij de van Gijs geleende tassen - dank! - ook bij mij droog zullen blijven.

De voorbereidingen zijn tussen de bedrijven door in volle gang; Roughguide gedownload, reisverslagen gelezen, mogelijke accommodaties opgeslagen voor de GPS, enzovoorts.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.