Hoogtepunt!

Nepal, Muktinath

Vandaag stond de rondrit zonder bagage op het programma. Heen naar Muktinath over een jeep track en terug echt mountainbiken over eindeloze single trails. En dat met constant zicht op Himalaya reuzen en vergezeld van een strakblauwe lucht.

In Muktinath een portie vegetable chaumein (noedels met groenten) en vegetable momo's (deeghapjes met groenten) verorberd. Terwijl dit werd klaargemaakt zaten wij heerlijk op een bankje in het zonnetje te genieten. Er was genoeg te zien, bijvoorbeeld pelgrims die op weg waren naar een hoger gelegen tempel en die na lang onderhandelen besloten om toch niet met een pony omhoog te gaan, maar gewoon rustig door te sloffen.

Na nog een klimmetje begon de afdaling, soms technisch maar vooral erg gaaf. Al met al kostte het toch veel tijd en besloten de nacht weer in Kagbeni door te brengen. We zij vannacht de enige 2 westerlingen te midden van 52 Nepalese studenten, hun 3 begeleiders en 1 journaliste.

Na de avondmaaltijd was er..... Nepalese disco 😃

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

wat een waanzinnig gave foto's ! Ik ga dit nog eens op Strava bestuderen

Ramon 2017-12-02 22:36:07
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.