Rustdag Thaba-Tseka

Lesotho, Thaba-Tseka

Het hotel wordt voornamelijk bevolkt door mensen die voor hun werk ergens moeten overnachten; zakenmensen, maar ook veel mensen die voor ngo’s werken. Tijdens het uitgebreide ontbijt werden we aangesproken door een Zuid-Afrikaan die voor een organisatie werkt die toekijkt op “Food & Agriculture Safety”. Hij had ons gisteren onderweg gezien tijdens een steile klim. ’s Avonds had hij dit aan zijn vrouw verteld en tevens gezegd dat zij ook fietsen zouden moeten kopen, maar wel om op het vlakke te rijden ;-)

De dag luierend doorgebracht. De lunch bestond uit frietjes met een worstje en een bak yoghurt. Verder wat boodschapjes gedaan in één van de vele door Chinezen gerunde supermarktjes. Onder andere zonnebrandcrème kunnen scoren; want die vliegt er momenteel doorheen! En een heerlijke siësta gehouden. Wij zijn klaar voor het vervolg; zeker na de uitstekende curry die we vanavond aten in het restaurant van de accommodatie waar we eigenlijk wilden slapen http://motherlandguesthouse.co.ls/.

Morgen naar Marakabei, dan naar Roma en Semonkong waar we weer een rustdag gaan houden. Tot die tijd zullen we waarschijnlijk weer weinig tot geen internet-toegang gaan hebben.


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Leuk om alles te volgen Margriet en Erwin, Doe voorzichtig en geniet!!! xxx

Irène Horstink 2015-11-27 13:25:51

Fijn om zo achterop mee te mogen fietsen! Wij genieten (mee) zonder moe te worden :)

jropdefiets 2015-11-27 17:11:14
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.