Hoewel we niet fietsten toch een heerlijke dag 😀

Nepal, Kagbeni

Vanmorgen rustig aan gedaan; ontbijtje, wasje gedaan zodat deze in de stormwind die elke dag vanaf 10 uur begint te blazen en gekeken naar de.planning voor de rest van onze reis.

Vervolgens een echte yak-burger gegeten; verbazingwekkend lekker en toen een.korte.wandeling naar Tiri, een echt Mustang dorp. Mustang is een koninkrijk in Nepal waar je alleen met een dure permit in mag. Maar dit dorp en de MTB dagtocht van morgen mogen sinds kort zonder deze permit bezocht worden.

We klommen ook nog naar een tempel boven het dorpje om vervolgens door de rivierbedding terug te wandelen. In Kagbeni bezochten we ook nog een Tibetaanse boeddhistische tempel, gebouwd in de 15e eeuw.

Vervolgens lekker lezen en een plan de campagne voor de rest van de reis gefinetuned. Maar morgen eerst de rondrit naar Muktinath, wat op maar liefst 3800m ligt en een bedevaartsoord is.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Prachtige foto's geniet er nog even van!

Diny, Piet en tante Alie 2017-11-30 16:45:39
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.