Ondulating it is

Zuid-Afrika, Zenzani

Na nog van een heerlijk ontbijt bij onze gastvrouw Afke te hebben genoten mochten we gelijk aan de bak; een klim van 475 hoogtemeters met weer niet misselijke stijgingspercentages. Een mooie opwarmer ware het niet dat het bij vertrek al heel erg warm was. De route van vandaag was in het begin druk met verkeer, maar hoe verder van de stad vandaan, hoe rustiger het werd.

Het voelde alsof we in Engeland aan het fietsen waren; overal Engelse plaats- en straatnaamborden, B&B’s en – hip hip hooray – een “undulating” landschap. Vooralsnog even gedag gezegd tegen de bizar hoge stijgingspercentages; gewoon lekker fietsen. Onderweg een milkshake-stop gedaan, zeer welkom bij de hitte die we hadden… dit is ook wel te zien aan de foto van Erwin ;-)

Wel even moeten schuilen voor een onweersbui maar vervolgens droog aangekomen op een heerlijke camping http://www.glensheiling.co.za/ ; vriendelijk ontvangst, zwemmeer, overdekt koken (dat was nodig want de hele avond en begin van de nacht regen en onweer) en uitzicht op weaver-vogeltjes.

GPS track: https://www.strava.com/activities/438071648


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.