Beni met natuurlijk een hindernisje

Nepal, Beni

Vandaag 80 km over voornamelijk asfalt op het programma met 1 lange klim, 1 lange afdaling en vervolgens op en neer en op langs een rivier.

We pedaleren, we stoppen om wat te eten, we pedaleren verder en eten weer wat. We nemen geen foto's, het landschap is echt wel mooi, maar we fietsen te lekker. We denken stiekem aan meer dan 80 km en dan..... knal! Band 2 van Erwin die er de brui aan geeft. We klooien wat, maar uiteindelijk komen we per 4-wheel drive taxi in Beni aan.

We contacteren onze gastheer van afgelopen nacht. Indien wij in Beni geen band vinden, zal hij er een in Pokhara voor ons kopen en per.bus morgen doen bezorgen.

Maar tot onze verbazing vinden we hier zowaar een band. Ook binnenbanden, maar wel met een 'verkeerd' ventiel. Maar ook daar valt een mouw aan te passen, zelfs wanneer het juiste verloopnippeltje niet voorhanden is. Je koopt gewoon een fietspompje.

Eind goed, al goed.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.