Glenheiligs campsite (Nottingham Road) – Glengarry campsite (Kamberg)

Zuid-Afrika, KwaZulu-Natal

In Nottingham Road genoten van espresso/cappuccino, eindelijk onze Zuid-Afrikaanse sim-kaart geactiveerd, voor 2 dagen boodschappen gedaan en een goede lippencrème gekocht. Margriet’s onderlip had nogal van de zon te lijden gehad en was vanmorgen 2 x zo dik als normaal (en normaal is al niet zo heel dun…).

Vervolgens heerlijk rustig 40 kilometers weggetrapt in een heuvelachtig landschap om al weer bij een hele fijne camping aan te komen waar we alweer uitzicht op een meertje hebben maar nu ook voor het eerst uitzicht op de Drakensbergen! De houten vlonder bij het meer blijkt ideaal voor picknick en yoga te zijn. En… wat zal die net voor de camping http://glengarry.co.za/room/camping/ (voorlopig de laatste winkel) gekochte fles rode wijn daar heerlijk smaken bij het avondeten!

Vanaf de camping ook nog een kleine wandeling gemaakt, want stel je eens voor dat je even niets doet ;-)

GPS track: https://www.strava.com/activities/438071630

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.