De dappere trappers zoeken het hogerop - Nepal 2017

22 okt 2017 - 13 dec 2017

Vanaf half november zullen we bijna 4 weken Nepal per fiets verkennen. Het idee is om metin Kathmandu gehuurde mountainbikes rond te reizen. Op een aantal locaties willen we een paar dagen blijven om aldaar mountainbikedagtochten te gaan maken.

We zullen als eerste richting Pokhara fietsen. Niet via de doorgaande weg, maar via een alternatieve route die Margriet op internet heeft gevonden. Wat we daarna gaan doen is een vraagteken, maar we hebben genoeg ideeën. Zo kunnen we vanuit Pokhara naar het noorden fietsen; het zonder-je-fiets-te-dragen-deel van de Annapurna-trekking. Maar we kunnen ook met een omweg richting Chitwan National Park fietsen. Naar dat park willen we sowieso.

Ook proberen we de Vajra Academy van Stichting Vajra te bezoeken. Wij ondersteunen deze stichting door € 1 van al onze Les Camélias facturen aan hen te doneren.

Via dit blog kunnen jullie met ons meereizen!

Alle foto's van deze reis

De reisverhalen van Dappere-trappers volgen

Ontvang een email zodra Dappere-trappers een nieuw reisverslag schrijft.

Reisverslagen

Album bestellen

Bestel van deze reis een prachtig fotoalbum. Hierin staan alle reisverhalen, foto's en locaties van deze reis. Het album wordt automatisch voor je gemaakt zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Maak een fotoalbum van deze reis

Andere reizen van dappere-trappers

Pedaleren in Zuid-Afrika en Lesotho 16 nov 2015 - 8 dec 2015