Nog 1 nachtje slapen

Nederland, Leiden

Over iets meer dan 24 uur vliegen we vanaf Schiphol via London Heathrow en Johannesburg naar Durban. De afgelopen dagen brachten we in Nederland door; heerlijk lunchen met lieve vriendin, Fietschick Kim ontmoeten waarmee we de 1e Fietschick Fietsweek organiseren (lescamelias.eu/nl/een-fietsweek-meer-voor-team-chickfietst), genoten van een fietstocht door de duinen, een erg leuk verjaardagsfeest van Eric - Erwin's oudste broer en genoten van ons korte verblijf bij het gezin van Erwin's andere broer.

De routes en waypoints zijn ingeladen in de GPS-en, de tassen zijn zo goed als gepakt, de administratie bijna bijgewerkt, boeken op kindle en netbook gezet en bijbehorende kabeltjes opgezocht.

Met andere woorden; we zijn er zo goed als klaar voor! En... we hebben er enorme zin in! Middels dit blog proberen we geïnteresseerden op de hoogte te houden, maar weten niet goed wat we van internettoegang in vooral Lesotho kunnen verwacht.Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.