Heerlijke dag

Nepal, Bandipur

Vanmorgen al vroeg wakker en na een ontbijtje van omelet, chapati en koffie al snel op weg. Eerst lichtjes naar beneden, vervolgens een klimmetje van 300 hoogtemeters, een afdaling, koffie met een pindakaas-banaan boterham en een klim over een slingerend weggetje van 650 hoogtemeters.

En zo waren we al voor het middaguur in het schitterende Bandipur, een dorpje in Newari stijl, gelegen op een bergkam. We trakteren onszelf op een mooie hotelkamer met niet alleen zachte matrassen, lekkere kussens, een schattig balkonnetje, maar ook een hete douche met... douchegordijn. Een 1e douchen in Nepal zonder dat de gehele badkamer nat wordt.

's Middags drinken we een echte koffie (over het algemeen is het hier Nescafe), kuieren we rond het plaatsje, werken we de mail bij en bereiden we de route van morgen voor.... op naar de jungle!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.