Lake Toba

Indonesië, Tuktuk

Eindelijk!! Weer een scootertje gehuurd vandaag. We zijn afgereisd naar de hotsprings, waar we niet zijn ingegaan aangezien het te heet was. Totaal hebben we zo'n 80km gereden.

De weg gaat hier af en toe plotseling over in onverhard wegdek of een hobbel. Ben je net lekker op snelheid, mag de rem er weer op!

Aangezien het natuurlijk weer vrijdag was, was het tijd voor de vrijmibo. Turned out dat er niks te doen was in tuktuk.. De karaoke bar was zo goed als leeg en ook andere restaurants waren uitgestorven. We gingen eten bij Franky"s, uiteraard alle 4 een pizza besteld (Marleen, Fay en wij). Waren niet zo geweldig. En de man achter ons was mushrooms aan het verkopen oid wat ook wel vreemd was. We zijn beland in een cafeetje uiteindelijk voor de vrijmibo die speciaal voor ons muziek aanzette, het enige alcoholische drankje wat er was was een Bintang biertje.... Wauw. Snel naar de cottages gegaan om daar te chillen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.