Van cambel river naar Victoria

Canada, Victoria

Vandaag met de bus van Cambel river naar Victoria. Onderweg uiteraard weer een aantal mooi foto stops gemaakt. Eerst bij een bos met grote en oude bomen. Daarna bij een restaurant met de naam goats on the roof gegeten. En ja daar staan dus echt geiten op het dak. En daarna nog een stop in een dorpje met heel veel muur schilderingen. Onderweg ook nog even gegeten. En afgesloten in de locale pub onder het genot van een biertje en een potje darts. Was een geslaagde dag. Is hier nu ten opzichte wat we gewent zijn wel heel erg warm, en dat zal morgen ook wel zo zijn. Morgen dus een dagje Victoria. Hoe dat er uit gaat zien vraag ik me nu wel af. Met deze warmte misschien wel heel anders als geplant. Aangezien het zwembad dicht is, en het volgens de werkneemster van het hotel ook mogelijk is om in de rivier te zwemmen, wordt het misschien wel geen lange stadswandeling. Maar dat gaan we morgen dan wel weer zien.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Weer prachtige foto's

Loes 2022-06-27 09:10:44

Mooie actiefoto van je. Zo te zien hebben jullie het nog steeds naar je zin. Prachtige beelden. Jammer dat ze niet in je koffer passen. Veel plezier in Victoria.

Jan 2022-06-27 09:18:27

Fraaie foto's Dank je voor 't delen ervan - zo maak ik ook kennis met een stukje Canada. Goed vervolg van jullie reis

Geertje 2022-06-27 12:54:55
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.