Housten

Verenigde Staten, Houston

We zijn aangekomen in Housten. De reis is goed gegaan. Is hier wel een beetje druk met verkeer. Hoorden net wel dat de snelweg die hier langs het hotel loopt gisteren een rivier was. Daar is nu echter helemaal niks meer van te zien. Is hier zonnig en droog en warm. Vanmiddag maar even kijken of we in het centrum kunnen komen.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Fijn om dat te horen. We hopen dat jullie ook nog een beetje kunnen genieten. De bewoners van Houston schijnen volgens de berichten hier aardig wat narigheid voor hun kiezen te hebben gehad.

Jan en Fenny 2015-05-27 20:19:33

apart. vanochtend op tv zagen we autos tot hun dak in het water staan. te hopen dat het tot weekend droog blijft anders met watervliegtuig naar amsterdam ben ik bang

jos 2015-05-27 20:20:18

wij zijn net terug uit dusseldorf, hebben het nieuws uit houston gemist, hopen dat jullie nog een paar lekkere dagen hebben, groetjes.

loes 2015-05-28 15:22:42
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.