Zuid Nagasaki

Japan, Nagasaki

Vandaag voornamelijk het zuidelijke deel van Nagasaki bekeken. We zijn eerst door de Chinese nederzetting gelopen om vervolgens bij de Holland Hill aan te komen. Onder tussen weer enkele tempels bekeken. Vervolgens door naar de clover gardens. Wat meer oude huizen als tuin kijken was. Was wel een zeer mooie locatie. Toen nog een Chinese tempel (sofuku-ji) bezocht. Tevens het oudste gebouw van Nagasaki. En als afsluiting nog naar dejima. Was zeker leuk om te zien. Echter het verhaal was al verteld door de reisleider en in het hele dorp niks bekend over Titia. Morgen weer verder. In de richting van Aso waar we zullen slapen in een ryokan. Ben heel benieuwd. Misschien ook wel geen internet.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Op de foto's weinig toeristen, het lijkt niet zo druk. Wel heel mooi.

loes 2016-07-13 16:12:58

Met al die godjes daar moet je wel als een rijk en gelukkig mens weer terug komen. De documentaire over Titia is al van enige tijd geleden en misschien is ze nu wel uit de gratie. De suggestie was dat alle toeristenshops er vol mee stonden. Misschien kom je haar nog ergens tegen. Hebben ze in Japan ook kringloopwinkels? (grapje) Veel plezier verder. Wat is een ryokan? Groetjes Pa en Fenny

Pa en Fenny 2016-07-13 20:30:44
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.