Wanaka en Rob Roy glacier

Nieuw-Zeeland, Ardmore Street

Vandaag een wandeling gemaakt in het mount aspiring NP. Waaren 2 opties uiteindelijk de iets uitdagendere route genomen naar de Rob Roy glacier. Was geen hele zware wandeling maar wel veel omhoog. Uiteindelijk een heel mooi uitzicht op de gletsjer. Maakte de dag van gisteren weer goed. Na terug komst in het hotel en opgevrist te zijn, met een groepje naar de bioscoop (Paradiso) geweest. Was een hele leuke beleving. Had eten besteld maar dat was nog niet klaar voordat de film begon. Dus dat kwamen ze serveren in de zaal. Verder staan er in de zaal een aantal 2 zits banken en luxe stoelen. Ook nog iets van een oude kever waar je in kon zitten. Verder was de film ook nog grappig. Sink or swim een Franse komedie. Ik vond het iig grappig.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Je staat er mooi op met al die indrukwekkende watervallen op de achtergrond. Het is toch wel een prachtige omgeving. Apart een bioscoop waar je je eten geserveerd krijgt. Groetjes

Fenny en Pa 2018-12-30 10:58:17
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.