Mesa Verde

Verenigde Staten, Montrose

Wat een dag vandaag. Eerst naar Mesa Verde geweest. Was heel interessant en een mooie omgeving. Bezoek aan het park duurde iets langer dan geplant. Dat is een goed teken betekend dat we het leuk vonden. Vervolgens een lange rit door de bergen en we waren mooi op schema. bleek bij de laatste bergpas dat deze afgesloten was tot half 7, omdat er een rotsblok op de weg gevallen was een tijd geleden. Niet zo maar een blokje maar ter groote van een voetbalveld. Omrijden duurde 10 uur dus dat was geen optie. Dus maar vroeg gegeten in het stadje onder aan de berg. Daarna weg vervolgd door een heel mooi landschap en nog redelijk op tijd aangekomen in het hotel. Morgen alleen nog terug naar Denver en dan zit de vakantie er op de terug reis na op.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Zo maak je dus nog eens wat mee. Wat hebben ze met dat voetbalveld gedaan, dat jullie om half zeven weer verder konden rijden? De foto' zijn weer prachtig. Zo te zien en te horen hebben jullie wel genoten. Dan zit het er nu dus bijna op. Alvast een goede terugreis gewenst zonder blokkades op de weg. Groetjes.

Jan 2014-06-06 08:43:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.