San Antonio deel 2

Verenigde Staten, San Antonio

Gisteren middag over de river walk gelopen. Dit is zeker het gezelligste gedeelte van San Antonio. Vandaag naar the alemo geweest. Dit was ook zeker leuk om te zien. De rest van de stad valt wel een beetje tegen. En dan hebben we het nieuws van Houston nog wat de stemming wel een beetje drukt. Morgen gaan we naar Houston en proberen nu uit te zoeken hoe de huidige situatie nu is. Het lijkt er op dat het weer in housten nu mee valt en dat de wegen die we morgen nodig hebben dan wel te berijden zijn. We moeten morgen maar even afwachten en kijken hoe het er dan voorstaat. Het weer in San Antonio is nu heel warm. Zo warm dat we nu weer even binnen zitten om af te koelen. Kunnen we meteen even Googlen.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Wij horen hier van alles maar lijkt hier in San Antonio weinig indruk te maken wat er in Housten gebeurd. Hebben geprobeerd zoveel mogelijk info te verzamelen en het lijkt er op dat waar wij heen moeten dat het wel goed gaat. Er staat voor de komende dagen wel weer dat het gaat regenen maar niet meer zo hard. Ga er dus voorlopig vanuit dat het voor ons geen gevolgen heeft. Als ik morgen meer weet en kan internetten zal ik jullie uiteraard op de hoogte houden.

kvdborn 2015-05-27 05:15:13

Het weer blijft onvoorspelbaar bij jullie, zo te horen. Hopelijk kunnen jullie je reis zonder al te veel regen en storm voortzetten. Het wordt nog spannend. In ieder geval is dit geen saaie reis. Succes.

Jan en Fenny 2015-05-27 07:41:59
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.