Monument Valley

Verenigde Staten, Cortez

Vandaag in monument valley geweest. een hele bijzondere omgeving. Hebben met onze huur auto ook nog een rondje door het park gereden. Dit viel niet mee de weg was heel erg slecht en ook plekken met veel los zand. wij met onze 4 wiel drive kwamen er maar net door heen terwijl er ook simpele fordjes rond reden. Ik hoop dat die uiteindelijk ook weer terug gekomen zijn. Was weer een mooie warme dag. Onderweg ook nog op het einige punt in Amerika geweest waar 4 staten aan elkaar grenzen geweest. Kwamen er ook achter vandaag dat er in Jackson hole 1 of 2 dagen nadat we daar weg waren van een hotel het dak was afgewaaid door de storm die wij dus blijkbaar net gemist hebben. Morgen waarschijnlijk weer een warme en leerzame dag.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

meteen door naar de volgende reactie, probeer de storm voor te blijven, zal ook wel een ervaring zijn maar sommige dingen kun je beter niet uitproberen. ik hoop ook dat jullie een goede onderkant verzekering voor de auto hebben als jullie alle kleine weggetjes willen uitproberen. veel plezier nog.

lzalm 2014-06-05 08:18:45

Ik neem aan dat ze die rotsen monumenten noemen? Wel mysterieus: die enorme puisten, die overal uit de bodem pieken. Het rijden was dus meer een soort ralley-rijden. Misschien iets voor een volgende vakantie? Tot gauw. Groetjes.

Jan 2014-06-05 10:39:59

Once upon a time in the west! Prachtige foto's, klassiek!

Kees 2014-06-06 09:05:23
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.