Vancouver

Canada, Richmond

Eerst even de schade van dag 1. 2 koffers kwijt. 1 op Toronto en 1 op vancouver (inmiddels weer 1 koffer terug gevonden de 2de voor zover ik weet nog niet. Verder 1 persoon die een andere vlucht heen had en eerder op vancouver aan kwam moest zelf naar het hotel, maar omdat er niet op alle documentatie van de reisorganisatie de zelfde info stond was ze eerst naar het verkeerde hotel gegaan. Vandaaruit na wat telefoontjes uit eindelijk toch nog op in het juiste hotel beland. Heb inmiddels begrepen dat de extra taxi koste vergoed gaan worden door de reis organisatie. Verder wist niemand inclusief de afgevaardigde van Sawadee of er voor vandaag een reisbegeleider zou zijn en als die er al was hoe laat we moesten verzamelen. Uit eindelijk besloten dat 9 uur verzamelen wel redelijk zou zijn, gelukkig werd dit uiteindelijk rond 2 uur locale tijd bevestigd door Sawadee. Al met al best wel een hectisch begin. Vervolgens helaas 's nachts heel slecht geslapen, maar ben helaas niet heel veel anders gewent. Mijn lichaam is blijkbaar toch niet zo goed bestend tegen de jetlag.
Gelukkig was vandaag een stuk rustiger. 'S morgen een rond rit door vacouver gedaan met de Gids. 'S middags nog even zelf rond gekeken en op een heel mooi plekje bij de overdekte markt op het teras gezeten in het zonnetje. Weer was vandaag veel beter als een paar dagen geleden gedacht. Dus zeer tevreden over deze dag. Hopelijk nu iets beter slapen. En morgen nog een mooi dag in Vancouver en omstreken.

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Hektisch begin - hopelijk de rest van de reis beter!

Geertje 2022-06-15 07:59:06

Lekker zo wakker worden met een nieuwe pindat. En meteen al mooie foto's.

Loes 2022-06-15 09:18:05

Een enerverend begin van je vakantie. Laten we hopen dat het nu verder zonder problemen v

Jan 2022-06-15 09:21:46

Verloopt. Misschien komt je koffer nog boven water. Heb het zelf ook een keer meegemaakt en mocht op kosten van de vliegmaatschappij de benodigde artikelen kopen. Zo te zien zijn jullie met een leuk g

Jan 2022-06-15 09:26:01

Gezelschap. Geniet er verder van en hopelijk slaap je weer goed. Groetjes

Jan 2022-06-15 09:28:48

Wat een gekkenhuis en niet echt een leuk begin maar het gaat echt goedkomen hoor. Hoop dat je kamergenoot een beetje gezellig is. In ieder geval zie ik dat je heerlijk weer hebt en ondanks je jetlag toch al aan het genieten bent.

Pauline 2022-06-15 09:36:20
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.