Te Anau

Nieuw-Zeeland, Te Anau

Als eerste iedereen een gelukkig Nieuwjaar en de beste wensen voor 2019. Was gisteren een erg drukke dag. Vroeg op onderweg enkele foto stops. Een lange stop in Queenstown, Leuk stadje wel heel erg gericht op tourisme maar dat door ook wel weer leuk. Einde van de middag nog naar een grot geweest met glow wormen. Was heel leuk en bijzonder. Helaas niet toegestaan om foto's te nemen. Na aankomst in Te Anau meteen eten en vervolgens door naar het oud jaars feestje. Bijna de hele groep bij elkaar en om 12 uur vuurwerk en champagne. Was zeer geslaagd. Vandaag wel weer heel vroeg op was dus een zeer korte nacht. Zijn vandaag naar de Milford sounds geweest. Met een broodje door de fjorden varen. Was echt heel erg mooi. Daarna nog een flinke wandeling gemaakt die eindigde in de regen. En nu net terug van het eten. Waren 2 zeer drukke, maar ook heel mooie dagen. Morgen om 7:15 de wekker dus dat is voor ons uitslapen. In verband met zeer traag internet nu geen foto's die komen later.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Wat later dan bij jullie ging hier ook veel vuurwerk de lucht in. Apart om het nieuwe jaar weer met zo'n mooie tocht te beginnen. Groetjes

Fenny en Pa 2019-01-01 11:10:05

Ha die Kasper, jij ook gelukkig nieuwjaar! Nog veel plezier daar! Groetjes en tot bier....

Kees 2019-01-01 11:14:09

Happy 2019! Klinkt als een bijzondere jaarwisseling. Heb je nog een nieuwjaarsduik gedaan?

Marga 2019-01-01 13:26:49
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.