Wellington

Nieuw-Zeeland, Wellington

Vandaag een dagje wellington. Uitgeslapen tot bijna half 8. Daarna ontbeten in het hotel. Nog wel gekeken ofde Weta cave nog ging lukken, maar uiteindelijk niet gedaan. Rustig dagje door wellington gedaan. De cable car naar boven en door de botanische tuin naar beneden. Vervolgens ergens gelunched. Nog een stukje museum. Daarna nog een klein stukje stad. Lekker gedouched en nu even uitrusten op bed. En daarna weer door voor een biertje en eten. Morgen met en Cessna naar het zuidereiland. Hellaas kan de geplande wandeling van morgen niet doorgaan omdat de omstandigheden op het pad blijkbaar te gevaarlijk zijn. Daarom is het exacte programma voor morgen en overmorgen ook nog niet bekend.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Met zo'n druk programma kun je ook af en toe wel wat rust gebruiken lijkt mij. Wat doen jullie veel indrukken op! We hopen op een mooi vliegreisje naar het Zuidereiland en kijken alweer uit naar het volgende verslag. Groetjes

Fenny en Pa 2018-12-21 11:06:35

Bedankt kas voor de Warriors en de kerstbomen. En de herinnering aan de botanische tuin en de cable car. geniet maar lekker verder.

Loes 2018-12-21 11:31:11

Heb je het Terracotta leger wel gezien? ("Stukje museum" klinkt 'n beetje vaag)

Geertje 2018-12-21 12:23:14
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.