Tongariro crossing

Nieuw-Zeeland, Tongariro

Vanwege de wat afgelegen locatie en daardoor blijkbaar slechte WiFi zijn de verslagen een beetje op andere tijden dan normaal. Vandaag de Tongariro crossing gelopen. Een hele mooie tocht. Inmiddels terug in het hotel aan een welverdiend biertje te wachten op het dinner. Wel met een paar zeer vermoeide benen. Maar de wandeling was heel mooi. Eerst met veel mist bewolking en wind. Was op de top zelf een klein beetje gevaarlijk. Daarna met hele mooi uitzichten en zelf mooi weer. Zoals het hier wel vaker schijnt te zijn 4 seasons in one day.
Vanavond nog even na genieten en dan morgen naar Wellington.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Net gereageerd op je verslag van gisteren komt de volgende al weer binnen. Maar je houdt ons zo goed op de hoogte. We reizen zo een klein beetje met je mee. Het lijkt mij een bijzonder landschap op de foto's afgaande. Maar wel een hele sjouw naar boven. Maar onvergetelijk. Groetjes

Fenny en Pa 2018-12-19 11:25:24
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.