Livingston

Verenigde Staten, Livingston

Vandaag de langste reis dag gehad van onze vakantie. 700 kilometer van rapid city naar Livingston. onderweg nog wel iets aan cultuur gedaan. Eerst devils tower en later op de dag nog maar little bighorn battle field geweest waar general Custer verslagen werd door de indianen. uit eindelijk vlak na 6 uur aangekomen in hotel. Daarna na een kleine zoek actie heerlijk gegeten, gedronken en de basketbal wedstrijd gekeken. De wedstrijd was meteen al niet spannend meer, maar de bediening maakte de avond toch zeer geslaagd. Morgen naar Yellowstone, zou nu heel mooi moeten zijn met veel beesten en een heel mooi grand canyon van Yellowstone. Het weer vandaag was weer heel goed hopen dat dat nog een paar dagen zo blijft.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat een reis. Langs duivels, slagvelden en indianen. Dat de indianen ook wel eens gewonnen hadden wist ik niet. In die zwart-wit cowboyfilms, die we als kind te zien kregen, verloren ze altijd. Heerlijk dat het nu mooi weer is. Hier regent het nu de hele dag. We zullen duimen dat het bij jullie mooi weer blijft. Groetjes.

Jan 2014-05-28 09:31:45
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.