Whale watching en Cambel River

Canada, Campbell River

Gisteren nog de vraag gekregen of er geen 5 dagen carantaine is in Canada. Volgens de huidige berichten is de 5 dagen carantaine niet meer van kracht in Alberta waar we 2 dagen geleden nog waren. Echter dit schijnt nog wel van kracht te zijn in Britisch Columbia waar we nu zitten. Dit maakt de situatie een beetje onduidelijk. Verder wil de reis begeleider graag iedereen helpen en heeft hij er dus aan mee gewerkt om iedereen naar het volgende hotel te brengen. Hier zou de carantaine dus als nog verplicht zijn. Echter is er niemand die de regels ook daadwerkelijk handhaaft. Dus dat is ongeveer het verhaal.
Maar vanaf morgen zit voor iedereen de 5 dagen carantaine er op. Dus dan zijn er geen problemen meer als niemand zich meer positief test.
Zo nu maar verder met vandaag.
Vanochtend weer vroeg het bed uit om te gaan whailwatchen. Het is de hele dag heel mooi weer geweest dus dat hielp erg mee. We hebben een aantal humpbachwhails gezien. En een paar hele mooi foto's. De hoop was om ook Orca's te zien. Maar helaas zat dat er niet in.
Daarna nog even rustig aan gedaan. Was ook wel nodig want het was heel erg warm invergelijking met alle dagen hier voor. Nog even lekker gelunched een biertje gedronken en gegeten. Was erg gezellig. Nu weer slapen. Morgen pas om 9 uur met de bus naar Victoria. Dus kunnen weer een keer rustig aan doen.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Wat een afwisselende reis en wat een kilometers. En wat een lekker eten.het lijkt wel vakantie.

Loes 2022-06-26 10:29:53

In rustiger vaarwater zo te horen. Bijzonder om zo de walvissen te zien.

Jan 2022-06-26 11:51:55
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.