Van Nagasaki naar Aso

Japan, Aso-shi

Vandaag een reisdag was dus niet zo veel van verwacht. Echter was een van de beste dagen tot nu toe. Eerst naar de warm water bronnen in Unzen. Veel stoom en ruikt lekker naar zwavel. Daarna een stukje met de veerboot om vervolgens in een klein vissersdorpje aan te komen. Daar eerst heel Japans gegeten onder andere sashimi. Daarna op een vissersbootje dolfijnen kijken. Dit was heel gaaf. Waren er heel veel en heel dichtbij. Daarna nog op een heel mooi uitkijkpunt gestaan uitkijkend op de vele bruggen op weg naar Aso. Zijn nu aangekomen in de ryokan. Dit is een hotel op ze authentiek Japans. Slapen op een matje op de tatami matten. Hopen dat dat slapen gaat lukken. En nog een keer Japans gegeten je eigen stukjes vlees bakken op een hete plaat. En net nog even in de onzen (soort sauna) geweest. Nu nog even uitzweten en dan slapen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Prachtig die dolfijnen en zo dichtbij. Lukt het al om met stokjes te eten? Ze proberen echte Japanners van jullie te maken. Slapen op een matje op tatami matten. Leuk die foto van jullie? kamer. Daar kun je het goed op zien. Wij zouden waarschijnlijk geen oog dicht doen. Ben benieuwd hoe het jullie vergaat. Groetjes.

Pa en Fenny 2016-07-14 20:12:28
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.