Dag 13, Vampires and zombies

Verenigde Staten, Dothan

Vanochtend vroeg opgestaan en snel ontbijten, want we skippen drukke Atlanta en gaan voor de tweede keer naar Covington!
Ik verwacht niet dat ze daar aan t filmen zijn, want twee jaar geleden waren er veel klachten van de buren en daarom filmen ze steeds meer buiten Covington.
Maar eerst nog even een stukje rijden....2,5 uur om precies te zijn....gelukkig vindt Martijn t nog steeds geen ramp om te rijden en we rijden binnendoor, dus we zien genoeg.
De huizen hier zijn zo ontzettend leuk, met een porch en schommelstoel...ik zou hier zo kunnen wennen.
Eenmaal aangekomen, lijkt t alsof we er gisteren waren.....de klokkentoren is nog steeds prachtig om te zien.
We gaan weer een hapje eten bij Mystic Grill, net als vorige keer.
Ik neem lekkere sweet potato fries, Liam de mac n cheese en Aidan neemt een grilled cheese met fries, Martijn een fish and chips....het is weer erg veel en nog voor we onze eerste drankje op hebben, wordt de gratis refill al neergezet. (In take away bekers, is wel zo makkelijk voor onderweg).
Na het eten weer de auto in, op naar onze tweede filmlocatie.
We gaan naar Senoia, hier wordt The Walking Dead opgenomen. Nog anderhalf uur rijden en we zijn er.
Echt super! We rijden zo tegen Alexandria aan, de kenners weten wat ik bedoel.
Je mag eigenlijk geen foto's maken hoor ik van een man aan de overkant, maar mn ogen nemen t beeld gelukkig goed op.
Daarna even naar de Walking Dead Store, daar kopen we een magneetje voor de koelkast en in de basement staan artifacts van de show, dus even poseren en foto's maken, daar mag het wel gelukkig.
Het restaurant van Norman Reedus is net geopend (Daryl), daar wil ik toch ook wel even wat eten, ook al zitten we nog vol. We krijgen weer een gratis refill en in onze auto zitten nu wel 6 bekers met lemonade etc.

Dan de auto weer in en in de straat waar we geen foto's mogen maken mag je wel rijden, dus ik vraag Martijn hierin te rijden en langzaam de site te passeren terwijl ik achterin (geblindeerde glazen, dus ziet ie lekker toch niet) foto's maak en een filmpje maak.
We rijden zonder zombies gezien te hebben (pfew) door naar Dothan, ons hotel is daar en de kids willen nog zwemmen.

We besluiten daar de burger challenge te doen, Martijn en Liam halen de burgers. Dan moeten we elke burger blind proeven en kijken of we weten welke burger we eten.
Maar goed dat ik nog geen kleding gekocht heb...lol
Na de blind test heeft Liam alle burgers goed geraden, Aidan 1, want hij neemt geen goede happen omdat ie bang is dat ie een tomaat moet eten.
Na de challenge gaan we proberen te slapen, morgen gaat de wekker om 6.30 uur...

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.