Dag 23, Last day....

Verenigde Staten, Los Angeles

Heerlijk uitgeslapen. Ontbijt gemist hierdoor...ach, de kids slapen zo lief...
Als iedereen wakker is gaan we naar Walmart voor een nieuwe koffer.
Naast een grote, ook gelijk een kleine koffer gekocht en nog meer hahaha!
Dan naar het huis van Lorraine Baines uit BTTF. Kunnen we toch t huisnummer niet vinden! Uiteindelijk aan FedEx man gevraagd en ja hoor, daar is de beruchte boom en t huis.
Gaaf hoor.
Nu naar t hotel...crap, file! Hier zitten we niet op te wachten natuurlijk.
Blijkt er een sportauto helemaal uitgebrand naast de weg te staan en daarnaast twee mannen, waarvan 1 de ongelukkige eigenaar...ouch!
Nog niks gegeten de hele dag dus eerst een quick bite bij de Louisiana fried chicken snack bar voor echt de beste fried chicken ever!
We nemen t mee, want het is gewoon een afhaalloket, dus je kan nergens zitten.
Eindelijk bij t hotel, eten en dan zwemmen.
Ze hebben daar een hot tub....heerlijk zeg! Ben meteen ontspannen. Ik wil toch nog ff snel shoppen, dus ik haal Martijn over om nog wat boodschapjes voor thuis te doen bij Target.
Wéér zo'n Walhalla. Dan valt mn oog ineens op Kitchenaid en ga ik kijken hoe duur zo'n ding daar is. De helft van wat we hier betalen, maar ja dat is echt met alles zo.
Ze blijken van Kitchenaid alle soorten kookgerei te hebben en ook mn ideale pannen, dus na diverse smeekbedes bij Martijn, hij denkt dat we over t budhet gaan door mijn pannen, mag ik mn set van drie koekenpannen meenemen! Happy happy happy!
Nu terug naar t hotel en de koffers inpakken.
Jezus wat een klus! We krijgen de koffers niet dicht, t is zoveel! De slaapzakken zijn de boosdoeners. Die zijn te dik en groot.
Ik blijf nog aardig kalm, maar Martijn ziet t niet meer zitten. De kids zijn uiteindelijk in slaap gevallen en om half 11 is t gelukt. de koffer is dicht. Dan de boel aan kant en ogen dicht...de wekker gaat over 4 uur alweer...

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.