Varadero

Cuba, Varadero

Vanmorgen een heerlijk ontbijtje van Gilbert en Magda gehad. Er was kofgie, thee, vers vruchtensap. En als eerste kregen we ieder een bord met verse vruchten. Gilbert kwam vragen hoe we ons eitje wilde hebben en wat voor tosti's we wilde hebben. Daarna kwam er nog meer brood en zelf gebakken koekjes.
Toen ik zei dat het lekkere koekjes waren vroeg hij of we er nog meer wilden hebben. Uuhh nou nee. Het was al veel te veel, maar zo lief.
Was wel raar hoor om die mensen zo te zien zorgen. Ik schat Gilbert zo rond de 80 jaar.
Na het ontbijt ben ik alleen op verkenning uit geweest zodat Arjo rustig kon wakker worden. Ik ben langs de branding een heel eind richting het uiterste puntje van Varadero gelopen. Er zijn nog steeds hoge golven en er zijn ook geen mensen in de zee.
Er liggen veel blauwe kwallen op het strand aangespoeld. Ze zien er een beetje uit als blauwe condooms🤭ze bewegen ook nog en gaan soms rechtop staan.
Toen door de hoofdstraat weer terug. Hier was het een stuk warmer als aan zee en bijna geen wind.
Gilbert gevraagd of hij kon helpen om een taxi voor morgenvroeg naar het Viazul station te regelen. Volgens hem is het nog niet zo makkelijk om een taxi te regelen om 6:30 omdat het hier dan nog nacht is???!! Maar hij zou zijn best doen om iets te regelen.
Het stadje weer in geweest maar het begon ineens te gieten waarna we maar weer zijn teruggegaan naar het huisje. S'avonds heerlijk gegeten in jawel een steakhouse waar ze ook lekker vegetarisch eten hadden. Tuurlijk was er weer live muziek en ze wisten zelfs hun Cd aan ons te verkopen. Vanavond weer een gezellige avond gehad bij het Beatles café met de Canadezen en het toch wat later gemaakt dan we eigenlijk van plan waren. Gilbert heeft gelukkig een taxi kunnen regelen voor 6:45 morgen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.