Dagje spierpijn in Tromsø

Noorwegen, Troms

Ai ai ai spierpijn in de beentjes.
Was wel te verwachten maar toch..
Vandaag wat in Tromsø rondgehangen.
Met het kabelbaantje naar boven gegaan. Van de eigenaar van dit huis hadden we een parkeerkaart gekregen voor bij de kabelbaan. Hij werkt daar. Van bovenaf hadden we een prachtig uitzicht over de stad😍 Het was behoorlijk warm daarboven en hebben daar wat rondgewandeld. Er lag zelfs nog wat sneeuw. Eenmaal weer beneden hebben we de auto in de tunnel geparkeerd. Is echt een grote grot met verschillende rotondes en afslagen erin. En dus ook een hele grote parkeerplaats. Door het overdekte winkelcentrum weer naar boven gelopen de stad in. We hadden de jassen in de auto laten liggen omdat het op de berg zo warm was maar hier beneden stond een gemeen koud windje.
Er is vandaag een muziekfestival in het centrum bezig en het was dan ook lekker druk. Lekker even de stad rondgeslenterd , geshopt en een biertje in het Blå Rock café gedronken.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.