Achillion

Griekenland, Gastouri

Vandaag naar het Achillion geweest het paleis van Keizerin Sisi. Vooral de buitenkant en de hal waren mooi. De kamers binnen was niets bijzonders. Je kon er een audiotour volgen maar dat hebben we niet gedaan. Bij iedere kast en stoeltje stond wel een bordje waar ze dan uitgebreid over gingen praten. Dat hoeft voor ons niet zo nodig. We hebben er ook een aantal hagedissen gespot.
Op de terugweg kwamen we lang het Muizeneiland ofwel Pondikonissi en een eindje verder stopte we voor een drankje onder de bomen. De eigenaresse vroeg waar we verbleven en was verbaasd dat we zo'n beetje het hele eiland aan het verkennen zijn. Ze zei dat er veel tavernes gesloten zijn omdat ze niet kunnen opboksen tegen de grote all incl.hotels. bij hun in de buurt staan 2 van die grote complexen en de mensen komen er zowat niet uit. Hooguit om even in zee te zwemmen. S'avonds nog een hapje gegeten bij Bebis en vast de spullen wat ingepakt.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.