Dag 1

Verenigde Staten, Nashville

Vanmorgen allemaal al vroeg wakker. (Lees half 5😱) niks in huis behalve wat koekjes die hier en huis lagen en koffie. Op tijd een omeletje gaan eten en Leroy natuurlijk wafels. Daarna door naar de Wal-Mart ff boodschapen inslaan. In Nederland zeveren ze al over 1 plastic tasje en daar stoppen ze je boodschappen in maar liefst NEGENTIEN plastic tasjes. Zelfs ik vind dat idioot. Vanmiddag downtown Nashville. Leuke winkels en kroegen waar overal muziek vandaan komt. Veel livemuziek ook. Tis stikheet hier op het midden van de dag en een drukte van jewelste. Tractoren met karren erachter met muziek ( Don't stop believing - Journey )waarop mensen keihard meezingen en dansen. Er zat een man met gitaar op straat die aan Raymon een shagske vroeg en in ruil daarvoor zou hij een lied zingen voor ons. We zijn naar het hardrock café geweest om een paar shirts te scoren en naar de walk of fame. In een kroeg met livemuziek wilde we wat drinken maar we kregen niks omdat we minderjarige bij hadden😏??? We vroegen alleen voor onszelf een biertje en voor de mannen een cola. Ofwel we moesten daar weg want de jongens mochten niet binnen zijn. Beetje overdreven dus denk.. Daarna terug naar het huisje gereden en daar maar allemaal een lekker koud biertje gedronken🍻 Het was de bedoeling dat we s'avonds terug de stad in zouden gaan maar we lagen allemaal om 19 uur te pitten. Morgen in de herkansing dus👍

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Super, leuk, mooi verslag Nashville lijkt me zo interssant🎤🎧🎼 Ik volg jullie, ben benieuwd

Beukenexen.op.reis 2016-05-30 17:28:59

Veel plezier vandaag!

Yvonne 2016-05-30 18:16:19

Hartstikke leuk om jullie vakantie zo te kunnen volgen, wat een mooie vogel, zitten die daar gewoon in het wild? Ben benieuwd wat je allemaal nog tegen komt.... Geniet ze de komende weken!!

Els en Vincent 2016-05-30 18:52:50
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.