Harstad, vissen en bubbelen

Noorwegen, Gausvik

Weer een prachtige dag vandaag. Zelfs warm in de zon. We kregen vanmorgen steeds de hond van de eigenaar op visite. Het is nog een jonge Loebes en zo speels als maar kan. Vanmiddag een stukje boven het huis naar een meertje geweest waar Leroy even in heeft gezwommen. Daarna door naar Harstad. Het is wel duidelijk dat je voor cultuur en gezellige plaatsjes met mooie oude gebouwen in ieder geval niet in dit deel van Noorwegen moet zijn.
Na wat te hebben rondgelopen en 1 van de weinige terrasjes bezocht te hebben maar weer richting huis. Snel eten gekookt want vanavond gaan de mannen vissen met Jahn in zijn bootje. Ze hebben om 20 uur afgesproken. Ik sla over en heb lekker genoten in de jacuzzi met een prachtig uitzicht over zee.
Even later kwamen de foto's binnen. Leroy heeft 3 grote kabeljauwen gevangen en nog 5 andere vissen. In totaal 20 kilo vis. Ze hebben met een katrol aan de boot gevist. Dat ging beter dan met de hengel. Arjo heeft 2 vissen gevangen en bijna 1 grote want de kleine die hij gevangen had bijtwonden aan zijn lijf van een grotere vis. Als Arjo even had gewacht met ophalen totdat de grote de keine had opgegeten had hij er 2 in 1 gevangen. Later hebben ze alle vis samen met Jahn gefileerd en zijn nu om 1 uur s'nachts pas klaar. Maar goed dat het hier licht blijft ☀️ Om 1:45 uur aan een bordje verse vis

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Wat een kanjer heeft Leroy gevangen zeg, opa keek z,n ogen uit.

Els 2018-07-18 16:52:33

Hoi Luitjes... Die laatste foto....is die van 1:45 s' nachts????? groetjesssssssssssss Ps.leuke hond!!

Jolanda 2018-07-18 17:22:41

Ja Jolanda idd!!! Is echt heerlijk hoor als het niet donker wordt. Ze hebben goed gevangen war mam. Die witte bak was behoorlijk zwaar!

Irma 2018-07-18 18:55:07
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.