Tomoka State Park

Verenigde Staten, Tomoka State Park

Kluci dnes spali do ctvrt na osm, to jsme radi. Pekne tu spinkaji a v noci se vubec nebudi!!!Hned po ranu jsme sli hledat nasi hadici na vodu. Vcera jsme ji nechali na nasem miste, kdyz jsme jeli do mesta, ale nekdo nam ji vzal. Nastesti mame ochotneho a vse majiciho souseda, ktery nam pujcil svoji nahradni. Pani na recepci nic nevedela, ale sla se zeptat pana co cely den objizdi kemp a dava na nej pozor. No meli jsme stesti. Pan nam ji schoval v dobrem umyslu, aby ji nevzal nekdo jiny. Jsme radi, aspon nemusime kupovat novou. Pak jeste na pruzkum ryb v jezirku v nasem kempu. Nachytali jsme asi tak 7 malych ryb ( na podberak) z toho dve trosku vetsi. Kluci byli nadseni a nechteli je pustit zpet do rybnika.
Pak jsme vyrazili smer nas dalsi State Park. Dorazili jsme brzy, asi okolo 11:30 a tak jsme meli misto. Nastesti tu chceme zustat jen jednu noc, neb od zitrka jsou vsechno kempovaci mista obsazena. Po zaregistrovani jsme jeli az na konec parku (Tomoka State Park), kde jsme poobedvali a kluci se poradne probehli po lese. Pak sel Milanek spinkat a Dennis na lov vodniho sveta. S tatou nachytali meduzu a jednu malou rybku. Ja jsem mezitim prosla naucnou stezku. Milanka hlidali kluci s chuvickou. Pak jsme tu naucnou stezku prosli jeste vsichni spolecne, ale zacalo nam prset a s prestavkami prsi cely vecer. Mezi destem jsme jeste stihli udelat ohnicek a spalit vsechno drevo v okoli naseho kempovaciho mista (jeste ze nas nevidel ranger, to se samozrejme nesmi, ale Dennis to nejak nechce pochopit, haha, ohnicek je dulezitejsi nez ranger). Snad bude zitra lepsi pocasi, vyrazime na jih do dalsiho parku, kde je hodne Manatee (Morske kravy??? ci tak neco).Melo by jich to byt spousta, tak uvidime.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Ahoj cestovatele! Kluci jsou bajecni, rybicky ohnicek - to se jim libi. Zas trochu vyrostli ! Zdravime.

mama a tata 2013-02-09 06:05:19
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.