Aan het strand en visjes vangen op St. George

Verenigde Staten, St. George Island State Park

In de ochtend zijn we via een gemarkeerde wandeling naar het strand gelopen, maar dit bleek nogal wat verder te zijn dan we dachten. Na zeker een uur waren we eindelijk op het strand. Ik ben daarna dan maar teruggelopen naar de camping om de camper op te halen, terwijl de jongens aan het spelen waren op het strand.
Toen Milan sliep ben ik met Dennis naar een ander strandje (veel dichterbij) gelopen, om met zijn nieuwe visnetje te proberen wat te vangen. De oogst was uiteindelijk zeven visjes, een krab, een heremietkreeft, wat garnalen en wat ander klein spul.
's Avonds hebben we binnen in de camper gegeten, want het stikt hier van de kleine, bijna onzichtbare, stekende vliegjes. Eerst lijkt het steeds of ze er niet zijn, maar als je even stilzit word je al gauw omringd door een hele zwerm van die irritante beestjes.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.