Long Pine Key

Verenigde Staten, everglades national park

Op 18 januari ben ik 's ochtends vroeg met Dennis op de boot gegaan voor een bijna 2 uur durende rondvaart door de Everglades. We hoopten veel Amerikaanse (zoutwater)krokodillen te zien, maar het was net deze dag aardig koud, zodat er geen krokodil te zien was (volgens de gids zagen ze normaal een stuk of 20-30). Alleen hebben we een klein, jong krokodilletje gespot. Ook niet veel andere dieren lieten zich zien, maar toch was het wel een leuke tocht. Helena is 's middags op dezelfde boot geweest, maar ook toen was er alleen een klein krokodilletje te zien. In de haven waren nog wel een aantal zeekoeien (Manatees).
Op de 19e zijn we via een aantal uitzichtpunten en kleine wandelingetjes teruggereden naar het begin van het park, om hier een nacht te staan op de Long Pine Key camping.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Lieve Dennis, wij missen jou! Wat eng die krokodil. Wij denken dat jij veel durft! Ziad vraagt; "is die camping groot of klein?". Dion;"was die zeekoe groot?" Iven en Tristan;"vond je die beesten eng?" Keith;"was de boot groot?" Sam;"heb je al gzwommen?" Veel plezier nog en veel groetjes van ons. Wij hebben nu ook een weekje vakantie, daarna zien we je snel. Doei!! Liefs (ook van je juffen.)

De krullevaarklas 2013-02-15 11:03:45
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.