Las Vegas verkennen

Verenigde Staten, Las Vegas

Eerst een beetje uitgeslapen en vervolgens lekker buiten op een terrasje zitten ontbijten.
Vervolgens zijn we naar de venetiaan gegaan. Je weet niet wat je ziet je heb het gevoel dat je in de avond schemer in Venetië loopt. Je kunt er gondelvaren de schippers zingen dan van alles zoals “ O solo mio” . Er zit overigens wel een electro motortje in die gondels.
Er is natuurlijk ook een mooi witte trouw gondel bij. Ik weet niet wat die kost maar een ritje van 20 minuten voor 2 personen was al $120. We hebben wel lekker in Venetië geluncht.
Na de lunch zijn we naar de Mirage gegaan waar ze een hele mooie tuin hebben en een aquarium met dolfijnen.
Ik ben daar ook even gaan gokken en zowaar $ 22 gewonnen.
Toen nog even bij Hotel Linq binnen gestapt om naar een oude auto collectie te kijken, dat was aardig maar we zijn daar snel weer weg gegaan. Het werd nu wel tijd voor een Margaritha op een terras aan de Strip. Deze zakte snel in je benen dus zijn we naar onze kamer gegaan om onze beentjes even rust te geven.
Vannavond nog even een hapje halen en naar het water spektakel kijken bij het Hotel Bellagio .


Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Lieve Swaas en Han . Bij ons al weer zaterdag en fijn jullie weer mooie verslag lezen over Las Vegas . Gokken en genieten , oude auto s . De foto s laten zoveel moois zien ook weer hier . Het tempo klinkt nu als vakantie en dat is het ook . Weer genoten van jullie verhaal ver weg , wij dit weekend de havendagen en we missen jullie in ook zo n weekend . Veel liefs en fijne dagen in Amerika .

Teuni Klerk Vogelaar 2016-09-03 06:10:24

Zo.... dat was me een dagje wel, weer meegenoten met jullie.. En dikke winst in het casino, top hoor. hihi. tot de volgende keer .veel plezier. WB

willem en bep 2016-09-03 07:45:03

Lieve Han & Swaas! Nog van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag. Lekker genieten zie ik. Echt USA, groot groter grootst 😜. Have fun en dikke kus van ons 😘

Syl 2016-09-03 09:46:03

Ik denk dat schrijven niet helemaal goed komt bij mij vandaan

Joke Nico 2016-09-03 13:40:15

Een keer op nieuw nou genieten in las Vegas die hotels zijn echt prachtig hè gaan jullie nog naar de strip down town daar is het allemaal begonnen ook leuk om te zien wij vinden het echt een feest daar en zeker wat je vanavond gaat kijken de ballagio fonteinen indrukwekkend veel plezier nog

Joke en Nico 2016-09-03 13:42:57

Zo gaaf!!!!

maris 2016-09-03 23:20:40
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.